Hosting en Domeinbeheer
Home > Diensten > Hosting en domeinbeheer

Uw site verdient een plaatsje onder de zon. Wij zorgen er voor dat uw website de zorg krijgt die hij verdient. Dit wil zeggen onder meer dat we hem plaatsen op een stabiele en snelle hostserver zodat uw connectie met het internet gewaarborgd wordt.

Voor de meeste mensen is hosting gewoon een bijzaak die geregeld moet worden. Er zit echter veel verschil in kwaliteit en service per provider.  Om problemen en irritaties te voorkomen is het dus belangrijk dat u kiest voor betrouwbare webhosting. KMOwebsite regelt de registratie van uw domeinnamen en biedt solide webhosting, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze servers worden gehost in het "class A" datacenter te Brussel, dat u een maximale connectiviteit garandeert naar het Internet. Onze recente en performante servers zijn geïnstalleerd voor optimale veiligheid, performantie en stabiliteit. Deze webhosting oplossingen worden 24u per dag, 7 dagen per week gemonitord.Domeinnamen
Domeinnamen zijn een wereld op zich. Het kiezen van de juiste domeinen is cruciaal voor de presentatie van uw website. Het aankopen, overkopen en verkopen van domeinen is echter een activiteit waar kennis van zaken belangrijk is. Wij begeleiden en adviseren u hier in. Het is echter belangrijk dat u hiermee de juiste strategische keuzes maakt.

Ook de creatie van subdomeinen zoals product.domein.be zijn mogelijke opportuniteiten voor uw website. Ook hier zorgen wij dat u de juiste beslissingen neemt.Wat betreft het beheer van domeinnamen voeren wij voor u volgende diensten uit:
  • Domeinnaam registraties op tijd worden verlengd zodat ze niet onbedoeld verlopen en weer beschikbaar komen.
  • De verschillende domeinnamen altijd correct doorverwijzen naar de juiste website(s).
  • Snel vastleggen van beschikbare domeinnamen en het bemiddelen in het overnemen van domeinnamen.
  • Het aanvragen van alle buitenlandse domeinnamen en andere speciale domeinen (zoals .TV of .me domeinen).
  • ProActief meedenken in het aanvragen van soortgelijke domeinnamen en suggesties zodat uw domein portfolio compleet is.
 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard