ICT

Blogger heeft niet dezelfde rechten als een journalist
Nieuws - ICT
Blogger heeft niet dezelfde rechten als een journalist

Een federale rechtbank in de VS heeft bepaald dat een vrouw die zichzelf beschrijft als een "investigative blogger" niet dezelfde rechten heeft als een journalist als het gaat om persvrijheid, als onderdeel van het First Amendment. Crystal Cox, een makelaar en blogger, zette een netwerk van websites op die gezamenlijk ongezouten kritiek leverden op het gedrag van advocaat Kevin Pedrick. De combinatie van een netwerk aan blogs, plus het intensief koppelen van negatieve woorden aan zijn naam, zorgde ervoor dat de man in Google searches vrijwel uitsluitend met alle negatieve stukken naar voren komt. De rechtbank heeft nu bepaald dat een blogger niet dezelfde rechten heeft als een journalist. De discussie over het verschil tussen journalisten en bloggers blijft, maar in hoeverre is een zoekmachine als Google ook verantwoordelijk voor de impact van...

 
Facebook Timeline nu wereldwijd beschikbaar
Nieuws - ICT

Facebook kondigde een paar maanden geleden aan Timeline te gaan uitrollen, een totaal nieuw type Profielpagina. Timeline biedt een eenvoudige manier om dingen die iemand heeft gedeeld te herontdekken, en om de meest waardevolle momenten te verzamelen op een plek. Het biedt ook de mogelijkheid om nieuwe ervaringen te delen, zoals de muziek die iemand luistert of het rondje dat iemand heeft hardgelopen. Vanaf vandaag is Timeline voor iedereen beschikbaar.

In onderstaande video wordt in een keer zichtbaar op welke nieuwe manier je je levensverhaal kunt laten zien op Facebook, met Timeline.

 

Facebook zelf komt nog met een aantal tips om het makkelijker te maken met Timeline te...

 
Fake je eigen maanlanding (video)
Nieuws - ICT
Vanaf nu fake je je eigen maanlanding, waar en wanneer je maar wil.


 
3D-videoanimatie recreëert aanslag in Luik
Nieuws - ICT
Next Media Animation is een Taiwanese nieuwszender op het internet die belangrijke nieuwsfeiten reconstrueert met 3D-animaties. Ook van de aanslag in Luik hebben ze een 3D-videoverslag gemaakt.
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard