ICT

Ringtones nog altijd big business [Infographic]
Nieuws - ICT
Ringtones nog altijd big business [Infographic]

Dit jaar lijken ringtones nog maar een vage herinnering te zijn. Je hebt er waarschijnlijk al jaren geen meer gedownload. Maar toch zijn ringtones, op een of andere manier, verre van dood. Ergens lopen er nog miljoenen mensen rond die nog altijd ringtones kopen alsof het nog steeds 2005 is.

De omzet van Ringtones ligt 4 keer hoger dan alles wat Spotify, Rhapsody en Pandora samen verdienen. Onderstaande infographic laat in ieder geval zien dat ringtones nog altijd business...

 
Filmproducent: BitTorrent piraten zorgen voor meer exposure
Nieuws - ICT

Een paar dagen geleden verscheen de film "The Inner Room" op BitTorrent. Waar sommige filmproducenten dat als een bedreiging zien, is voor producent Mark Diestler precies het tegenovergestelde. Al maanden was hij aan het wachten tot piraten de film op zouden pakken, en nu de film uit is ziet hij de film extra exposure krijgen. De film is nu namelijk de top 250 van de IMDb movie meter binnen gekomen.

Bedrijven als Brein & de MPAA claimen vaak dat piraterij niet alleen de grote studios treft, maar ook de kleinere onafhankelijke producties. Maar volgens producent Mark Diestler is het niet zo zwart en wit. Vorige week verscheen zijn film "The Inner Room" online, en zoals zo vaak het geval is werd deze door duizenden gedownload en weer gedeeld op BitTorrent.

Binnen 24 uur hadden 5.000 mensen een kopie te pakken zonder daarvoor te betalen. Voor sommige filmproducenten is dit een doomscenario, maar Diestler is daar duidelijk niet mee eens, hij ziet al deze BitTorrent downloads als een goede manier om exposure voor de film te krijgen die hem bloed, zweet en tranen gekost hebben om te maken.

"Ik heb veel liever 500.000 downloads dan 5.000, al zal onze distributeur daar anders over denken. Het ergste dat kan gebeuren met een kleine film, iedere film eigenlijk, is te vervallen in vergetelheid. 500.000 mensen kunnen hem downloaden en de film haten, maar in mijn gedachten is dat beter dan er helemaal niets over te horen," aldus Diestler tegenover TorrentFreak.

 
CEO's Xerox, Yahoo en Microsoft krijgen slechtste punten
Nieuws - ICT
Ursula Burns van Xerox, Timothy Morse van Yahoo en Steve Ballmer van Microsoft krijgen van hun werknemers de slechtste punten van alle grote Amerikaanse ict-bedrijven. Dat blijkt uit de jaarlijkse 'Tech Industry Report Card' van de Amerikaanse carrièrewebsite Glassdoor.com. Daarin kunnen werknemers van ict-bedrijven hun werkomgeving en hun ceo's beoordelen. Bij die ceo's is de zwakste score voor Ursula Burns van Xerox, met slechts een appreciatie van 28 procent. Vorig jaar mocht zij nog rekenen op een score van 65 procent. Timothy Morse, interim-ceo van Yahoo, doet nauwelijks beter met 31 procent (veel zwakker trouwens dan de 56 procent voor Carol Bartz van vorig jaar).
 
Christel Plessers wordt CIO Mercedes Benz Frankrijk
Nieuws - ICT
Christel Plessers zal voortaan vier dagen per week in Parijs verblijven. Ze wordt er immers vanaf februari de cio voor Mercedes Benz en Financial Services France.
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard