ICT

Gemeenten mogen gsm-antennes belasten
Nieuws - ICT
De gemeenten mogen de gsm-antennes en -masten op hun grondgebied belasten. Dat heeft het Grondwettelijk Hof bevestigd. De lokale besturen kunnen door de beslissing nieuwe inkomsten aanboren.
 
Eén Benelux-baas voor T-Systems
Nieuws - ICT
Jerry Boezel krijgt nu ook de verantwoordelijkheid over T-Systems België en Luxemburg.
 
KLM biedt stoelkeuze op social media profiel
Nieuws - ICT
KLM biedt stoelkeuze op social media profiel

USA Today en International Business Times weten te melden dat KLM begin 2012 de 'meet and seat' service introduceert waarbij passagiers bij elke vlucht hun stoel kunnen kiezen op basis van beschikbare social media-profielen. Reizigers kunnen daartoe hun Facebook en LinkedIn profiel koppelen aan hun check-in informatie. KLM maakt biedt deze service aan alle pasagiers die online inchecken, maar je kunt als passagier zelf beslissen je gegevens wel of niet beschikbaar te maken.

Het biedt natuurlijke mooie perspectieven, met net zoveel nadelen als voordelen. Het zou een soort In Flight Dating op gang kunnen brengen, met dit verschil dat je op een vlucht van tien uur er niet na tien minuten alweer vanaf kunt als het niets is. Ook zouden mensen wel eens puur op basis van uiterlijk kunnen selecteren, met alle gevolgen van dien. En hoe gaat dat matchmaking dan in de praktijk? De eerste die een stoel kiest weet nog niets van de anderen. De rest clustert zich om die persoon heen. Wat dan als die uiteindelijk heel andere ideeën heeft over wie hij of zij naast hem wil? Gaat er dan een hele stoelendans op gang komen?Komt er een optimalisatieprogramma? Wordt er gesjoemeld met de profielen?

Leuke gimmick, maar ik zie dit nog niet...

 
Steve Jobs - de Billion Dollar Hippy (Video)
Nieuws - ICT

Prachtige BBC documentaire over de biografie van Steve Jobs, oprichter van Apple. Insiders waaronder Apple medeoprichter Steve Wozniak, komen aan het woord om hun bijzondere verhalen te vertellen over de opkomst, val en de succesvolle wederopstanding van Apple met Jobs aan het hoofd. 

Steve Jobs was een langharige college dropout met een oneindige ambitie, een inspirerende perfectionist met temperament maar ook een bullebak. Een man van grote tegenstellingen, versmolten met de Californische counterculture die in staat is geweest Apple met innovatie over innovatie te laten uitgroeien tot een van de grootste bedrijven ter wereld in de...

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard