KMOwebsite Back to business checkup! De vakantie is voorbij. Is uw website er weer klaar voor?

Wij nemen uw website nauwkeurig onder de loep en stellen een uitgebreid rapport op over uw website. Dit rapport word dan met u besproken en indien gewenst maken wij een offerte voor u waarin de kosten voor de uitvoering van onze aanbevelingen duidelijk te zien zijn.

Vrijblijvend

Het rapport is helemaal gratis. Het is een vrijblijvende evaluatie van uw website. Wij bellen u even op en via een korte enquête hebben wij genoeg info om de analyse te doen.

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Bij ons vindt u geen geautomatiseerde helpdesk systemen, u bent bij ons geen nummertje. Wij spreken altijd van mens tot mens en proberen uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren.

In uw buurt

Ons kantoor is in Sint Pauwels niet ver van Sint-Niklaas. Spring gerust even binnen als u interesse heeft in onze diensten. Wij leveren al jaren diensten aan kleine en grote bedrijven in de regio rond Sint-Niklaas.

 

Schrijf u nu in voor deze actie!

Beantwoord onderstaande vraag om te verifieren dat u een mens bent en geen robot:
Hoeveel wielen heeft een fiets?
- (Type het antwoord in cijfers)
 
Email:
Websiteadres:
Uw contactgegevens: (Telefoon, Adres enz...)
 
© 2003 - 2019 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard