Referenties

Home > Referenties

Enkele van onze laatste projecten:

Layerwise

LayerWise is the first production centre in Belgium that exclusively focuses on the Additive Manufacturing (AM) process for metal parts. Typical Industrial markets include precision mechanics, process industry and aerospace/marine as well as medical and dental industry segments. Industrial applications cover complex circulation parts as well as tool inserts with conformal cooling. In addition to countless industrial applications, LayerWise manufactures revolutionary orthopedic, maxillofacial and dental implants. The core of LayerWise is producing functional prototypes and serial produced parts in any preferred metal alloy using less material and no scrap.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Citroen-GVG

Garage Gebr. Van Goethem is sinds 1968 erkend als officieel “Citroën Agent” en heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd in zowel kwaliteit als service naverkoop naar onze klanten toe. Gerard & Georgette Van Goethem hebben in 1968 beslist om erkend Citroën verdeler te worden. Vanaf 1968 tot 1990 hebben zij de zaak opgebouwd tot een gewaardeerd Citroën Agent. De garage stond vooral bekend om zijn goede technische en elektrische kennis, wat in die tijd niet evident was. Door goede service naverkoop kregen ze snel naam en steeg de verkoop van nieuwe wagens ook langzamerhand. In 1990 hebben Gerard & Georgette Van Goethem beslist om de zaak over te laten aan hun kinderen. Garage Carrosserie Gebr. Van Goethem is sindsdien de naam van deze garage.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Bikeparts

De specialist voor motoren en vrijetijdsvoertuigen. Tuning, aanpassen, onderhoud en herstellingen. Een team motorgekke jongens met meer dan 20 jaar ervaring. Gespecialiseerd atelier, eigen ontwikkeling. Onderhoud en tuning van alle types motoren. Wij bouwen op maat en ontwikkelen onderdelen volgens uw wensen. Alle courante onderdelen voor japanse motoren direct leverbaar. Minder courante onderdelen leverbaar binnen de 24 uren. Bike Parts staat gekend voor zijn prima dienstverlening. Een trouw kliënteel is getuige van jarenlang werken met een groot hart voor motoren.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Votre Velo

Niets is zo gezond en ontspannend als op een zonnige warme dag tussen het verfrissende groen van onze natuur met de fiets rijden. Een goede fiets met alle nodige rijcomfort aanschaffen is dan zeker een must. Met de website fietskopen.be begint die ontspanning al met het bekijken en vergelijken van alle aangeboden fietsen. Terwijl u rustig thuis doorheen het ruime aanbod surft, kunt u al volop dromen van die gezellige fietstocht in gezelschap van jouw gezinnetje. Met een eenvoudige muisklik bestelt u uw fiets die jou, je partner en je vrolijke kindjes de komende jaren zal vergezellen bij jullie uitstapjes. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betaling en de levering, u regelt dit allemaal compleet zorgeloos met enkele eenvoudige muisklikken.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Deckx-Team 

Voor het perfecte onderhoud van je wagen is Deckx diegene waarnaar je moet vragen ! Het herstel van je wagen begint al bij de directe receptie. Hier staan medewerkers klaar om de eerste diagnose te stellen en jouw wagen netjes doorheen de vernieuwde werkruimten te begeleiden. Om een afspraak voor de onderhoudsbeurt van uw wagen te maken, hoef je niet meer langs te komen. Gewoon even surfen naar www.deckx-team.be en klaar is de afspraak. Wil je een nieuwe wagen, dan kan je via de "car configurator" van de website rustig alle modellen met alle kleuren en opties eens op voorhand bekijken. Is je nieuwe wagen dan uiteindelijk in aantocht, dan kan je het productieproces via een speciale toegangscode via de site opvolgen.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

BSC Vlaanderen

In 1982 werd in België "senior consulting" in het leven geroepen door enkele op rust gestelde bedrijfsleiders en kaderleden binnen het onafhankelijke Verbond van Senioren. Zij beslisten hun professionele kennis en ervaring ter beschikking te stellen van diegenen die er nood aan hadden. Zij beschouwden “met pensioen zijn” niet als een eindpunt maar eerder als een kans tot vernieuwende activiteiten ten dienste van derden.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Dental Care Center

Wij zijn een dynamische groepspraktijk, onder leiding van tandarts Claude Herman, die sinds 1986 kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uitvoert. Door de aanwezigheid en samenwerking van verschillende collega’s (tandartsen en assistentes) zijn we in staat om praktisch alle facetten van de tandheelkunde aan te bieden. Ook voor uitgebreide chirurgie en implantologie kan u bij ons in de praktijk terecht.

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Den Dorsvlegel

Ga je graag eens gezellig tafelen in de onmiddellijke omgeving van Sint-Niklaas ? Dan is een bezoekje aan Den Dorsvlegel zeker de moeite waard. Stefaan en Rita zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer en een aangename cuilinaire namiddag of avond. Je kunt er niet alleen cuilinair genieten, ook hun leuke en mooi gedecoreerde interieur of hun zonnige en kleurrijke terras is de schoonheid van het leven zelve. Eenvoudig maar perfect, zo kun je hun restaurant nog het best omschrijven. Bezoek zeker eens hun website en geniet van de mooie foto's, raadpleeg de menu's en vooral ... druk de promotiebon af !

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Iemand doet me pijn

Een website waar slachtoffers van kindermishandeling of kindermisbruik anoniem hulp kunnen krijgen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld chatten met een medewerker. Ook is er allerlei informatie beschikbaar voor kinderen. In samenwerking met de Provincie Oost-Vlaanderen, CAW Zuid Oost-Vlaanderen en slachtofferchat.be

« Vorige | Bezoek deze site | Volgende »

Bent u onze volgende gelukkige klant?

Website Configurator

Configureer nu uw website via onze website configurator en wij maken voor u een vrijblijvende proefofferte.

U vindt nog meer Referenties via de Linkpagina
© 2003 - 2019 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard