Websites
Home > Diensten > Websites

Wij maken professionele websites voor KMO's, organisaties of particulieren. Wilt u ook een website laten maken? Lees hieronder hoe wij te werk gaan. Wanneer wij een website voor u maken, dan doen wij dat met meer dan tien jaar ervaring in het vak op het gebied van webdesign en webontwikkeling . 

Uw wensen worden eerst zorgvuldig besproken en opgeschreven. Vervolgens creëren wij enkele voorbeeldpagina's zodat u direct een keuze kunt maken uit verschillende websitestijlen.

Wanneer u een ontwerp heeft gekozen plaatsen wij uw website online op een tijdelijk webadres waar u de ontwikkeling van uw website verder kunt opvolgen. Wanneer de website af is word deze op zijn domein geplaatst en aangemeld bij de zoekmachines en webgidsen.

Het is soms moeilijk na te gaan wat er allemaal inbegrepen is in de service. KMOwebsite wilt hier heel duidelijk in zijn en ontwikkelde daarom de Website Configurator. Hier kunt u duidelijk zien welke diensten inbegrepen zijn en welke extra mogelijkheden er zijn om uw website nog beter te maken. Klik op Configureer nu om verder te gaan.

 

Beheer uw website zelf met een CMS systeem

Een website hoeft niet alleen maar een mooi visitekaartje van uw bedrijf te zijn, maar kan ook ergens toe dienen, een degelijke inhoud bevatten. Dit biedt een meerwaarde aan uw bestaande klanten en kan natuurlijk ook weer nieuwe klanten aantrekken.

Daarocms.jpgm is het belangrijk dat u zelf de inhoud van uw website op een gemakkelijke manier kunt beheren. Dit is mogelijk door het gebruik van een CMS systeem.

Een CMS systeem is een website die het mogelijk maakt dat mensen zonder veel technische kennis teksten, afbeeldingen, producten, documenten of gegevens op internet kunnen publiceren.

Wij bieden u indien nodig training aan zodat u uw website helemaal zelf kan beheren. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw website.

Omdat niet elke ondernemer tijd en/of zin heeft om zijn website te updaten en onderhouden bieden wij ook u natuurlijk ook nog steeds de mogelijkheid aan om uw CMS website helemaal door ons te laten beheren.

Nog niet overtuigd? Op de pagina Referenties kunt u een selectie van onze laatste projecten bekijken. Zo kunt u zelf zien wat voor websites wij zoal maken. Mischien komt uw website hier ooit ook wel tussen te staan.

 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard