HTML Websites
Home > Diensten > Websites > HTML websites

De simpelste optie is een HTML website, HTML staat voor Hypertext Markup Language en is de universele taal die wordt gebruikt op het World Wide Web. Het is een computertaal, bestaande uit codes (die worden tags genoemd), waarmee je een website kunt bouwen. 

html.jpgHet voordeel van een HTML website is dat het creëren ervan simpel is en dus goedkoper in aankoop dan bijvoorbeeld een CMS website geschreven in PHP. De pagina’s laden snel en zoekmachines indexeren HTML pagina’s ook erg vlot.

HTML pagina's zijn dus erg zoekmachine vriendelijk. Door de simpliciteit van deze websites zal men er ook zelden problemen mee hebben, als een HTML website niet bereikbaar is ligt dit meestal aan de webserver waar de website opstaat.

Het nadeel is dat bij grote wijzigingen in de lay-out, hier veel tijd in gaat zitten omdat zeer veel bestanden aangepast moeten worden. U kunt er zelf ook niets op aanpassen tenzij u een minimum aan HTML kennis heeft. Dit wil dus zeggen dat u voor elke wijziging op de website opnieuw een webdesigner moet inschakelen. Een HTML website is dus vooral interessant als u niet al teveel veranderingen hoeft aan te brengen op de website nadat deze gecreëerd is.

HTML websites verdwijnen stillaan van het internet. De meeste mensen kiezen voor een dynamisch systeem waarbij zij zelf delen van de website kunnen beheren. Wij raden u dus ook aan te kiezen voor een CMS Systeem tenzij de website in kwestie enkel een online visitekaartje is met  contactgegevens erop.

 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard