LinkedIn : Polls voor groepen nu beschikbaar

Home > Sitemap

LinkedIn : Polls voor groepen nu beschikbaar

Om de conversaties van de miljoenen groepen wat meer te stimuleren heeft LinkedIn gisteren Polls aangekondigd, een nieuwe functie die ontworpen is om sneller reacties op een onderwerp te krijgen. Ian McCarthy, principal product manager bij LinkedIn, schreef op het LinkedIn Blog dat de functie tot stand is gekomen nadat Group Moderators bekend hadden gemaakt op zoek te zijn naar "easy, time-sensitive ways to generate conversations within the group."

Blijkbaar kwamen conversaties niet snel genoeg op gang na het plaatsen van artikelen of het delen van hun mening in een blogpost. Polls was daarom bedacht om conversaties te stimuleren.

Alhoewel McCarthy het alleen heeft over Group Moderators in deze post, kan iedereen in een groep een Poll aanmaken. Al kunnen moderators wel restricties opleggen voor het aanmaken van een nieuwe poll vanuit de Groepsinstellingen.

De mogelijkheid om een poll aan te maken opLinkedIn is niet nieuw. Echter werden tot nu polls meer gericht op het publiek dan op groepen. Maak jij veel gebruik van LinkedIn groepen? En gaan polls daar verandering...

 
© 2003 - 2021 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard