Links

Home > Links

 
Hier vindt u nog allemaal websites die door ons gemaakt zijn..
 
Autohandel Vincke
Allereerst bent u bij Vincke steeds op de juiste plaats voor de aankoop van uw tweedehandswagen. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in Lada en Aixam, beperken wij ons niet tot deze twee merken. Ook voor grotere wagens zoals Mercedes kunt u bij ons terecht.Ons aanbod aan tweedehandswagens is uitgebreid en wij hebben voor elk wat wils.
Pizza Italia
Bakt reeds 18 jaar pizza’s op een moderne manier zonder afbreuk te doen aan de elementaire regels van het pizza bakken. Pizza Italia werkt met eigen vers deeg op basis van olijfolie, bloem, gist, water en zout, puur natuur dus. Onze unieke Italiaans gekruide tomatensaus zorgt voor een pittig smaakje tussen de pizzabodem en mozzarellakaas.
Pevabo Construct
Sinds 30 jaar zijn we zeer vetrouwd in het verwerken van hout. Onze producten worden vervaardigd door mensen met vakkennis en met de grootste zorg afgewerkt en geplaatst. Onze klanten worden warm onthaald en er word aandachtig geluisterd naar de wensen en smaak van de klant.
Oud Gemeentehuis
Temidden van al deze mooie hoekjes en kantjes van Zwijnaarde ontvangen wij u graag voor een fris biertje of een warm kopje koffie. Wij serveren ook huisgemaakte broodjes om mee te nemen en versgebakken pizza's. Bovendien beschikken wij over een ruime feestzaal, ideaal voor meetings, doopfeest, babyborrel, seminaries of familiefeest.
Optima slaapcomfort
Optima is sinds meer dan 60 jaar een begrip in de regio. Uitgegroeid van "Matrassen Optima", als fabrikant van kwalitatieve matrassen, naar specialist van de hele waaier aan slaapcomfort vandaag. Op deze site vindt u veel informatie over het belang en de vereisten van een goede slaap, en de verschillende producten om dit waar te maken.
Govago
In het groen werken en met de natuur omgaan is niet zomaar Govago's job. Het is Govago's passie, Govago's bezigheid en Govago's werkterein waar alle medewerkers dagelijks met veel enthousiasme bezig zijn. Marc Van Strydonck en zijn medewerkers zijn dan ook niet zomaar tuinaanemers, het handig zijn met de groene vingers gaat veel verder dan het aanplanten en onderhouden van uw tuin. Creativiteit, estetisch inzicht in het samenspel tussen kleuren en geuren en een sterk gevoel voor architectuur zorgen ervoor dat Marc Van Strydonck en zijn makkers in Waasmunster en verre omgeving toonaangevend zijn op het vlak van uw tuin.
Euroflora
De mooiste bloemen- en interieurzaak van het Waasland is nu ook online te bezoeken. Maak rustig een wandeling doorheen de verschillende afdelingen, zoals planten, bloemen, tuin maar ook decoratie, sfeer en dieren. De prachtige sfeerbeelden geven u zeker inspiratie voor de aankleding van uw interieur en tuin. De bloemenkalender op de site zorgt er voor dat u de belangrijke data, zoals Moederdag, voortaan niet meer vergeet. Toch iets goed te maken? Via Euroflora kan u ook bloemen laten bestellen.
Dynasty
Nog altijd een beetje huiverig tegenoverde Japanse keuken. De site van restaurant Dynasty haalt u over de streep. In het Japanse deel van dit Chinees-Japans restaurant ziet u de kok aan het werk. Het water zal u in de mond komen. Enkel de lekkere geur van het koken ontbreekt nog. De 360° video´s van zowel het Chinese als het Japanse deel geven u een goed beeld van het sfeervolle interieur en de actuele menu´s laten u toe alvast een eerste keuze te maken.
De Motorshop
Alle motorliefhebbers, of het nu dagelijkse gebruikers zijn voor hun woon-werk verkeer, recreatieve of sportieve, kunnen via deze website van thuis uit zowat alle artikelen bekijken, vergelijken en uiteindelijk in bestelling plaatsen. Of het nu gaat om motorkleding als extra veiligheid of bescherming tegen het gure winterweer, banden voor een betere rij- en wegprestatie of accesoires voor meer motorplezier, alles wordt in Ă©Ă©n oogopslag overzichtelijk gepresenteerd. Deze website is niet zomaar even een gewone opsomming van een uitgebreid gamma aan artikelen, het is een website waar u werkelijk digitaal en online kunt shoppen.
Anglocars
Engelse oldtimers, vanaf de jaren 60 tot nu. Op de site vindt u zowel classic cars als replica cars te koop. De kwalitatieve foto’s geven u een goede indruk van de staat van de te koop aangeboden wagen. Wil u nu net uw auto verkopen, dan kan u ook bij Anglocars terecht. Hoe dit in zijn werk gaat is op de site duidelijk uitgelegd bij “Verkopen met ons”. Op zoek naar een originele vakantie? Ga dan naar de “Classic Touring” pagina en lees er meer over. In het gastenboek leest u de input van de tevreden klanten van Anglocars.
So it's Me!
So it’s Me! is een webshop voor vrolijke jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar. De collectie wordt zorgvuldig uitgezocht door de mama van een blije, dartele prinses en een guitige, coole ridder.Als je op zoek bent naar hippe, kleurrijke kleertjes waar energieke kapoenen zich kiplekker in voelen, ben je hier aan het juiste adres!
Rouwcentrum Verhoeven wordt sinds meer dan 80 jaren gerund door de familie Verhoeven. In 1990 kwam Karine Verhoeven, dochter van Raoul, in de zaak. Sinds de overname van de onderneming in 1992 werd deze omgevormd tot een modern rouwcentrum zoals we het vandaag kennen. Naast een modern funerarium, waar familie sereen afscheid kan nemen van de overledene, is er sinds oktober 2007 een nieuwe winkel geopend.
Betreed de wereld van tende en ontdek het boeiende spel tussen functionaliteit en esthetiek. Het afschermen van licht, het creëren van privacy en een gevoel van veiligheid zijn voorname factoren bij de keuze van uw raamdecoratie. Maar raamdecoratie bepaalt vooral de sfeer die uw interieur uitstraalt. Sober en discreet, warm en gezellig, strak en zakelijk, het kan alle kanten op.
Taverne Klavertje Vier is veel meer dan zomaar een taverne. U kunt er niet alleen terecht voor een drankje of een snack, ook genieten van een uitgebreide maaltijd is mogelijk. De menukaart is seizoensgebonden en veranderd hierdoor regelmatig. Apserges, mosselen en wild verschijnen in hun seizoen zeker op de menukaart die hierdoor heel gevarieerd is.
In deze prachtige zaak met standing en traditie kan u terrecht voor allerlei type van feesten. De polyvalent in te richten ruimtes maken de zaal uitermate geschikt voor grote Ă©n kleinere feesten. De prachtig aangelegde tuin is echt een meerwaarde voor de zomerse maanden. Klik even door en u zal versteld staan van mogelijkheden die Salons Art Nouveau u kan bieden.
Tenmidden van het gezellige en groene Hoogstraten vindt u onze aangename en sfeervolle Bed and Breakfast. Bijna onder de kerktoren gelegen, bevinden wij ons in een centrale positie tussen de vele talloze bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters van Hoogstraten.
We are the supplier for restaurants in Lichtenstein. Our services include: food-supply, catering, cook-hiring, party-management.
De firma Buysse met uitgebreide showroom gelegen in het centrum van Gent, is ondertussen reeds de derde generatie die zorgt voor de gezellige warmte bij u thuis! Wij verkopen en plaatsen verwarming op aardgas en centrale verwarming. Plaatsing en advies omtrent sanitaire toestellen behoort eveneens tot de mogelijkheden en dit zowel voor verbouwingen als nieuwbouw!
In 1982 werd in België "senior consulting" in het leven geroepen door enkele op rust gestelde bedrijfsleiders en kaderleden binnen het onafhankelijke Verbond van Senioren. Zij beslisten hun professionele kennis en ervaring ter beschikking te stellen van diegenen die er nood aan hadden. Zij beschouwden “met pensioen zijn” niet als een eindpunt maar eerder als een kans tot vernieuwende activiteiten ten dienste van derden.
TopTec is gespecialiseerd in de constructie van afstandsbestuurde afbraakrobots en dankt zijn succes aan 25 jaar ervaring in deze branche.
Een overlijden is naast een geboorte en het huwelijk, in om het even welke omstandigheid, een scharniermoment in een mensenleven. Naast de emotionele pijn en de confrontatie met een leegte in ons leven, zijn er de praktische problemen die op ons afkomen. Een overlijden brengt immers ook allerlei wijzigingen en aanpassingen teweeg, onder meer op materieel vlak. Om u te laten begeleiden bij een aantal administratieve verplichtingen en onmiddellijke schikkingen die u moet treffen, kan u terecht bij ons. Wij begeleiden u deskundig, efficiënt en discreet in deze moeilijke levensfase. Op onze site willen wij u zoveel mogelijk
Als metaalverwerkend bedrijf in het Waasland, kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor de vervaardiging van o.a. binnen- en buitentrappen. Ook voor leuningen, balustrades, bordessen, hekwerk, ambachtelijk smeedwerk, plaat- en plooiwerk en ramen en deuren in Jansen-profielen.
Wij zijn uw partner wat betreft de verhuur van mini-containers. U heeft geen reuze container nodig en hoeft slechts kleine werken zelf uit te voeren? Dan zijn onze containers wat u nodig heeft. Bespaar u de kosten en de ongemakken van een grote container, en bestel een mini-container.
Als groothandel in alle frituur- en restaurantbenodigdheden levert SAF Horeca sinds de jaren '70 frituurolie en -vet aan restaurants, frituur en grootkeukens. Op nationaal vlak behoort SAF Horeca dan ook tot de marktleiders. Alle frituurolie en -vetten worden onder de eigen merknaam ontwikkeld en deze zijn van topkwaliteit !
racebike.be is een organisatie die zich bezighoud met alle circuit-gerelateerde activiteiten, weliswaar in de motorfiets-branche. Racebike is 6 jaar geleden opgestart door toenmalig WK Endurance piloot Eddy Peeters die de microben van het circuitgebeuren niet van zich af kon schudden. Eddy benut nu zijn jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd in de racewereld voor het begeleiden van jong talent.
Van "rechtsvaardigheid naar rechtvaardigheid" is het motto van ons kantoor. Hoogstaande kwalitatieve en efficiënte juridische dienstverlening.
Als een auto getuned kan worden, waarom dan niet hetzelfde doen met een vrachtwagen? Truckers die dagelijks op de baan zijn, beschouwen hun voertuig vaak als een tweede thuis. Door allerlei accessoires en decoratie te voorzien, is het mogelijk om uw truck persoonlijk en uniek te maken. MVP-Truckstyling in Mol is een bedrijf in België dat vrachtwagens opbouwt. We ontwerpen de stukken in eigen atelier en bouwen en plaatsen de onderdelen allemaal eigenhandig.
LS Motors is een Honda Verdeler.
Via onze site kan u info krijgen over de nieuwe bromfietsen, scooters en maxi scooters. U kan er tevens ook een overzicht krijgen van onze tweedehandsmodellen.
Ons bedrijf heeft een sterke uitstraling met een grote vitrine vol onroerend goed. Een gezonde teamgeest, dynamisch management en 25 jaar ervaring in vastgoed buigen wij om naar uw wens.
Wij zijn gespecialiseerd in sectionaalpoorten, zonnewering, automatisaties en videofonie. Ook voor het automatiseren van bestaande garagepoorten of hekwerk kunnen wij u een passende oplossing aanbieden.
Dit is de website van Chapewerken De Smet
Onze keuken is Belgisch met als specialiteiten : warm beenhammetje, steak, cĂ´te-Ă -l'os, Oostends vispannetje, scampi's, paling en zeetongen. Daarnaast volgen we ook de seizoenen met o.a. asperges, Zeeuwse mosselen, everzwijnfilet, hertekalffilet ... .
Stal Het Bellehof biedt u een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle paardenvoeders. Zo kan u voor uw paard(en) de juiste samenstelling kiezen en met ons deskundig advies geeft u telkens het juiste rantsoen. Ook kan u bij ons terecht voor het stallen en aanrijden van uw jonge springpaarden, evenals uitbrengen op wedstrijd.
Wij zijn niet zomaar een verhuurder van kantoor- en bedrijfsruimten. Wij zien onze taak graag ruimer en bieden verschillende extra diensten aan. De meest ervan zijn in de huurprijs begrepen. Voor de optionele diensten vragen wij een bijdrage.
Bent u op zoek naar een quad of een cross-moto, of zoekt u eerder een nieuwe outfit, u vindt alle informatie hierover op deze website.
Xanalani is gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van boekhouding en belastingen.
Mijn naam is Dorothy De Locht en ik ben gediplomeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.
On this brand new website, you can find all kind of information of our products related on motorcross sidecars.
U kan bij ons terecht voor ALLE schrijn- en timmerwerken. Dit voor zowel binnen als buiten schrijnwerk. U kan voorbeelden vinden van onze realisaties op deze website.
Van Loo Projects verzorgt uw afbraak en al uw grondwerken, maakt uw fundering klaar, levert de nodige inerte materialen, plaatst de riolering en verzorgt de volledige afwerking rond de projecten. Het aanleggen van alle soorten terreinen, opritten, tuinen. Wegen in grind, beton, asfalt, enz...
Op deze site vindt u niet alleen de namen en resultaten terug van de paarden die op onze stoeterij geboren zijn, maar ook de resultaten van de paarden die hier door Gudrun Patteet getraind worden.
New Motoreco is een modern revisiebedrijf dat in de loop der jaren een goede reputatie opbouwde in het uitvoeren van alle soorten revisiewerken en motorvernieuwingen, zowel van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, heftrucks tot grote industriele machines en stationaire motoren
U kan bij ons terecht voor alle revisiewerken van klein tot groot,zelfs tot vermogens van 500pk. Dit gaat van krukasslijpen ,boren van cilinders, alle cilinderkopbewerkingen. Het uit en inbouwen van motoren wordt ook door ons gedaan.
Sinds de oprichting in 1996 is MDCB (Metaal Design Construction Belgium) een toonaangevende constructeur van metaalwerken in Massenhoven en ruime omgeving. Zowel de industriesector, de bouwsector als privé-klanten kunnen bij ons terecht voor al hun projecten.
Op deze website kan u informatie vinden over de verschillende bestemmingen, promoties en last-minutes.
Chinees restaurant de Lange Muur in Sint-Niklaas.
Paardrijden met plezier: dat is het motto van Stal Het Kruidhof. En of u het nu horsemanship, paardenfluisteren of freestyle noemt, is niet zo belangrijk. Waar het om gaat is dat u en uw paard plezier beleven in wat jullie samen doen. Zonder wederzijds respect en vertrouwen krijgt u dat niet voor mekaar.
Of u nu ondernemer bent of een vrij beroep uitoefent. Of u nu een zaak wil starten of al een draaiende business hebt. Bijna dagelijks dient u in uw bedrijf een beroep te doen op externe en betrouwbare specialisten.
ELKOGAMA staat voor ELekriciteit – KOlen – GAs & MAzout. Deze commanditaire vennootschap heeft tot doel om kwalitatieve producten aan competitieve prijzen aan te bieden, maar met een unieke service-visie. Het gamma bestaat uit kachel & inbouwhaarden met als brandstof kolen, hout, gas, stookolie en pellets, alsook een uitgebreide keuze van zowel kleine als grote huishoudtoestellen, dit alles van kwaliteitsmerken.
DWM algemene elektriciteit en verlichting, maar ook op meer gespecialiseerde zaken zoals camerabewaking en toegangscontroles.
Dit bedrijf is opgericht in 1981 door de heer De Kind Jozef en is momenteel zo'n 25 jaar gespecialiseerd in luchtfiltertechniek, verfvervangfilters, cabinebeschermprodukten en volledig onderhoud en reiniging van uw spuitcabine in zowel carrosserie als industrie.
BVBA Dakwerken Plaquet & Co stelt zich steeds tot uw dienst voor het dak van uw woning. Of het nu gaat om een kleine herstelling, een volledige renovatie of een complete nieuwbouw, wij garanderen U dat wij voor uw dak steeds de meest ideale oplossing en de beste dienstverlening kunnen aanbieden aan de scherpste voorwaarden. Dat is ons doel !
Anglocars is reeds meer dan een decennia lang een gevestigde waarde binnen de oldtimerwereld. Door een continue vraag naar stalling van wagens en / of verkoop op commissie is het idee gegroeid om op een professionele wijze deze behoefte in te vullen. Alle wagens zowel oud als nieuw worden door ons op een uiterst zorgzame wijze behandeld; wij verbinden ons ertoe uw wagen of collectie in de best mogelijke omstandigheden te stallen en te verzorgen. U mag ervan overtuigd zijn dat wij uw verwachtingen volledig zullen invullen en ons uiterste best zullen doen om deze zelfs te overtreffen.
Willockx BVBA is sinds 30 jaar actief in plaatsing en onderhoud van verwarming en sanitair. In deze periode van 30 jaar hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd in de verschillende onderdelen van klimaatbeheersing.
Dit is een jonge onderneming te Brugge gespecialiseerd in kantoorbenodigdheden en –meubelen. Uw specifieke wensen zijn onze uitgangspunten, kwaliteit in assortiment en uitstekende garantievoorwaarden.
Al meer dan 40 jaar zijn wij hèt adres in Sint-Niklaas en omstreken wat betreft Grafzerken en monumenten. Maar wij vervaardigen ook andere toepassingen in marmer, graniet en blauwe hardsteen.
JDM bvba is uw specialist in zagen en boren in gewapend beton. JDM doet dit zowel voor bedrijven, overheidsbedrijven en intercommunalen.
Op onze website kan u ons ruime assortiment aan chocolade-geboorteartikelen terugvinden. Ook over onze andere producten kan u meer informatie vinden online..
Via deze website kan men doorverwijzingen doorsturen.
Verschillende typen carrosseriewerk worden uitgevoerd in onze werkplaats. Recentelijk investeerden wij nog in een gloednieuwe spuitkabine om in orde te zijn met alle milieureglementeringen. Ook de modernste lastechnieken zoals Aluminium- en Inox-lassen worden naast het autogeen lassen toegepast bij Carrosserie Smet. De restauratie van oldtimers is een andere specialiteit van Carrosserie Smet.
Men zegt wel eens een kindje kopen en we zijn snel naar Boco gelopen. Voor een vraag, raad of een cadeau staat onze deur altijd op een kier. Wij heten U van harte welkom in onze winkels te Kieldrecht & Beveren en wensen U veel kijk-en koopplezier.
Naast vervoer en verhuizingen kan u ook bij ons terrecht voor kolen en gas. Tijdens het seizoen kan u bij ons ook kerstbomen verkrijgen.
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard