Nieuws


Optimisme troef bij Belgische start-ups op LeWeb
Nieuws - ICT
woensdag, 14 december 2011 18:16
“Straks halen we hier even veel geld op als in de VS, en schrijven we vanuit Europa even grote succesverhalen als de bedrijven in Silicon Valley.” Zeggen dat de Belgische start-ups die present tekenden op LeWeb in Parijs de toekomst vol vertrouwen tegemoet kijken, is een understatement. “We moeten toch geen complexen hebben omdat we hier naast de grote spelers staan?”

 
Robot herkent zichzelf in spiegel
Nieuws - ICT
donderdag, 15 december 2011 10:28
Een robot die zelfbewust wordt, het lijkt niet langer toekomstmuziek.
 
Data News en Trends Top bekronen snelste ICT-groeiers
Nieuws - ICT
donderdag, 15 december 2011 10:20
In Living Tomorrow in Vilvoorde zijn voor de allereerste keer negen snelgroeiende Belgische ict-bedrijven bekroond tot ‘ICT Gazellen’. De ICT Gazellen bekronen - naar analogie van de gerenommeerde Trends Gazellen - de snelst groeiende ict-bedrijven. Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van de sector en de regio. Die 'gazellen' zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Het zijn vaak inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven en verdienen het alleen daarom al om eens in de bloemetjes gezet te worden.
 
Serco haalt Europees callcentercontract binnen
Nieuws - ICT
donderdag, 15 december 2011 11:08
De Belgische poot van het Britse dienstenbedrijf Serco heeft het Europese raamcontract voor de levering van callcenterdiensten binnengehaald.
 
«StartVorige11121314151617VolgendeEinde»

© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard