Website onderhoud
Home > Diensten > Websites > Website onderhoud

Ook wat het onderhoud van uw website betreft kunnen wij u van dienst zijn. Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor uw website. Hierdoor krijgen nieuwe klanten alleen de laatste informatie en is er steeds iets nieuws te zien voor uw bestaande klanten.

Daarom wordt uw website bij ons altijd opgeleverd met een makkelijke gebruikers interface (Een zogenaamd content management systeem). Hiermee kunt u zonder tussenkomst van ons 24 uur per dag uw website bijwerken.

Bij de meeste kleinere bedrijfswebsites word het onderhoud op maat gedaan door KMOwebsite, maar voor onderhoudsgevoelige websites zoals ingewikkelde webshops of heel drukbezochte sites word er altijd een onderhoudscontract afgesloten.

Meestal word er een vast aantal uren afgesproken wat maandelijks aan het onderhoud van de website gespendeerd kan worden. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Neem voor meer informatie hierover contact op met KMOwebsite, wij helpen u graag verder.

 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard