Lees de digitale krant van De Tijd voortaan ook op Android

Home > Sitemap

DeTijdAndroidMet een nieuwe app voor smartphones én tablets wordt de digitale krant van De Tijd voortaan ook rechtstreeks beschikbaar voor Android toestellen.

Een klein jaar na de lancering van een universele webapp die lezers via hun browser toegang geeft tot de kranten van De Tijd en L'Echo is het nu de beurt aan een zogenaamde 'native app' voor Android die de gebruiksvriendelijkheid verder verhoogt. Via de applicatie krijg je een overzicht van de jongste uitgaven en kan je een krant toevoegen aan je eigen bibliotheek. Voor abonnees met een 'compleet' of 'digitaal' abonnement kan dat zonder meerkost. Wie de krant af en toe digitaal wil lezen kan losse exemplaren kopen via de Play Store van Google.

De app geeft je bij het downloaden de keuze tussen een 'light'  en een 'complete' versie, waarbij het verschil hem zit in de kwaliteit van de krantenpagina's bij inzoomen. Dat maakt de app ook bruikbaar voor wie onderweg een nieuwe krant wil binnenhalen - op een 3G verbinding bijvoorbeeld. Naast inzoomen kan je de artikels ook aantikken, waarbij ze in perfect leesbare tekstvorm verschijnen. Gedownloade kranten kunnen daarna ook zonder internetverbinding gelezen worden.

Naast De Tijd kreeg ook zusterkrant L'Echo een eigen Android applicatie.

 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard