Website Configurator

Home > Website Configurator

     
Als u beslist hebt een website te laten ontwikkelen is het soms moeilijk na te gaan wat er allemaal inbegrepen is in de service.

KMOwebsite is hier duidelijk in. Volgende diensten zijn allen inbegrepen bij de ontwikkeling van een website:

   Uniek en professioneel webdesign op maat.  
 
Wij ontwerpen een volledig uniek en professioneel webdesign op basis van de door u aangeleverde stijlkenmerken zoals kleuren, lettertype, positie van de menu’s, logo’s, bepaalde grafische elementen, … Vervolgens worden deze designs aan u voorgelegd en hebt u de mogelijkheid om aanpassingen te vragen.
   Zelf aanpassingen uitvoeren aan uw website via een CMS-systeem.  
 
Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem laat u toe om zelfstandig kleine wijzigingen aan uw website aan te brengen. Op deze manier kan u altijd en overal uw website aanpassen. U logt gewoon in op uw site met uw gebruikersnaam en wachtwoord en voert de wijzigingen uit die u wil (vb. foto wijzigen of toevoegen, tekst verwijderen of toevoegen, ...). Nadien drukt u gewoon op opslaan en de wijzigingen op uw website zijn uitgevoerd.
   Webhosting van uw website (75Mbyte en 3Gbyte trafiek).  
 
Uw website heeft een plek nodig op het internet. Op onze betrouwbare en snelle servers zorgen wij voor een goede bereikbaarheid van uw website. Door gebruik te maken van onze eigen server kunnen wij ook een snelle download tijd en een 24/7 service garanderen mocht er iets fout gaan. Ook het onderhoud en het updaten van de webserver zit inbegrepen in de service.
   Aanmelding bij zoekmachines en indexen.  
 
Van zodra uw website klaar is melden wij uw website standaard aan bij de belangrijkste zoekmachines, portaalsites en indexpagina’s. Op deze manier verzekeren wij u ervan dat uw site zal opgenomen worden door de zoekmachines.
   Gebruik van SEF URL’s van de pagina’s.  
 
SEF URL’s zijn zoekmachine vriendelijke webpagina’s. Door gebruik te maken van dergelijke pagina’s verhoogt u uw kansen op een hoge rangschikking in zoekmachines. www.kmowebsite.be/websiteconfigurator is bvb. beter voor de zoekmachines dan www.kmowebsite.be/content.php?hmID=17&smID=2434. Het maakt de website ook duidelijker voor mensen. Door gebruik te maken van deze SEF URL’s kan u bijvoorbeeld ook makkelijker verwijzen naar specifieke pagina’s zoals bvb www.kmowebsite.be/nieuws
   Contact  
 
Een contactpagina met invulformulier waar bezoekers hun gegevens kunnen nalaten.
   Uw website is ook juridisch in orde.  
 
Wij zorgen er voor dat uw website niet alleen technisch, maar ook juridisch in orde is. Hierbij hechten wij belang aan de aspecten copyright, bescherming persoonsgegevens,het beheer van cookies, het uitschrijven uit nieuwsbrieven. Dit alles wordt samengevat in de algemene voorwaarden en het privacybeleid van uw website, dat wij voor u verzorgen.
   Wegbeschrijving  
 
Interactieve wegbeschrijving (Google Maps) waar bezoekers ook hun vertrekadres kunnen ingeven en op die manier de wegbeschrijving kunnen genereren.
   Gebruik van een Sitemap  
 
Een sitemap toont op een overzichtelijke manier de structuur van de website. Hierdoor neemt de gebruiksvriendelijkheid van een website toe. Een sitemap wordt ook druk bezocht door zoekmachines en is dus ook een belangrijke parameter in de zoekmachine-optimalisatie.
   W3C goedgekeurd voor verschillende browsers.  
 
Uw website wordt volgens de W3C-norm ontwikkeld en getest. Dit is een kwaliteitsgarantie (vergelijkbaar met ISO 9000) die er voor zorgt dat uw website op een juiste manier met technieken zoals CSS en XHTML omgaat. Dit zorgt er mede ook voor dat onze websites op een juiste manier worden weergegeven op de laatste versies van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Safari browsers.
   Gepersonaliseerde Favicon  
 
Wij individualiseren het kleine icoontje dat u ziet in de adresbalk. Dit icoontje wordt ook gebruikt als u een website opslaat bij uw favorieten. Handig als de bezoeker snel uw website wil terugvinden.
   Meetsysteem om uw bezoekersaantal te meten en te analyseren.  
 
Meten is weten. Van waar komen uw bezoekers, hoeveel bezoeken heeft u op een bepaalde pagina, van welke website komen ze als ze uw website binnenkomen, Wanneer wordt een bepaalde pagina meest bezocht, … . Al deze gegevens geven u een directe feedback van uw website zodat u pro-actief kan handelen en de juiste beslissingen kan nemen.
   Een opleiding hoe u uw website aanpast en up-to-date houdt.  
 
Eens uw website klaar is, is het noodzakelijk dat u de website op een eenvoudige en makkelijke manier kan aanpassen zonder enige technische kennis. Wij geven u een opleiding over de functies en aanpasbaarheid van de website. We leren u hoe u inlogt en laten u de eerste aanpassingen al doende zelfstandig uitvoeren.

Naast bovenstaande standaard functies bevinden zich hieronder de meest gekozen opties door onze klanten. Wenst u meer info te verkrijgen over functies en prijzen, vink gewoon de door u gewenste opties aan en stuur het ingevulde formulier naar ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Volgende opties zijn de favorieten van vele van onze klanten:

   Domeinnaam  
   Nieuwsbrieffunctie  
   Nieuws gedeelte  
   Muziek  
   Live-chat  
   Zoekfunctie  
   Copywriting  
   Meertalige website  
   Professionele foto’s  

Andere opties die wij al toepasten op websites:

   Call-back  
   Call-now  
   Forum  
   Gastenboek  
   Enquêteformulier/poll  
   RSS-nieuwsfeed  
   Fotogalerij  
   Banners  
   Online bestelsysteem  
   E-shop  
   Bedrijfsfilm  
   Introductieanimatie  
   FAQ (Veel gestelde vragen)  
   Quick-links  
   Tag-cloud  
  Doe nu uw aanvraag!
  
Uw naam:
Uw e-mail:
Eventuele opmerkingen:
  Beantwoord onderstaande vraag om te verifiëren dat u geen robot bent:
Beveiliging: Hoeveel is zes plus acht     - (Type het antwoord in cijfers)
  - Als de knop niet aanklikbaar is heeft u nog niet alle vereiste velden ingevuld.
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard