Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in juli

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in juli
Nieuws - Joomla

In juli zullen er Joomla gebruikersgroep bijeenkomsten plaatsvinden in Amsterdam, Assen, Enschede, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 2 juli, 19.30 uur: regio Assen (NoNumber extensies)

jc-gebruikersgroep-assenInmiddels hebben we er allemaal wel van gehoord: de extensies van NoNumber.Peter van Westen gaat een aantal interessante extensies die hij in de loop van de afgelopen 5 jaar gemaakt heeft met ons bespreken. Het zijn er inmiddels meer dan 20 en daarvan staan er inmiddels tenminste 12 in de top 100 van de Joomla! Extensions site. Hij laat ons zien wat je er allemaal mee kunt. Kijk op de site www.nonumber.nl daar zie je ze allemaal. En kom maar op met je vragen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 2 juli, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Verleiden op internet)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschBespreken van onderwerpen uit het boek Verleiden op internet van Aartjan van Erkel.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 3 juli, 20.00 uur: regio Amsterdam (Website optimalisatie)

jc-gebruikersgroep-amsterdamDe snelheid van een website wordt steeds belangrijker. Enerzijds voor de gebruiksvriendelijkheid, wat weer zorgt voor een hogere conversie, en anderzijds voor een goede plek in Google. Ray Bogman is al jarenlang specialist op dit gebied, en voorziet ons als gastspreker van deze avond van diverse tips om Joomla websites te optimaliseren.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 3 juli, 20.00 uur: regio Enschede (Showcases)

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze laatste bijeenkomst hebben we afgesproken dat zoveel mogelijk aanwezigen iets laten zien van wat zij het afgelopen jaar met Joomla hebben gedaan. We kennen geen valse schaamte, en dat je 'nog maar een beginner' bent is ook geen excuus! Iedereen heeft vast wel een leuke extensie, truukje, handig template. Of vertel ons hoe je een bepaald probleem hebt opgelost. Bedenk dat niet iedereen altijd dezelfde problemen, groot of klein, tegenkomt. We kunnen allemaal leren van elkaar.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 24 juli, 19.00 uur: regio Rotterdam (BBQ)

jc-gebruikersgroep-rotterdamDeze zomeravond is er de mogelijkheid om elkaar eens wat anders te leren kennen. We organiseren op onze vertrouwde plek bij Dylans een barbecue. Je kunt ook familieleden, klanten of anderen meenemen. Wij nodigen website-bouwers uit onze regio uit, die ook met andere CMS-systemen werken. Uiteindelijk leveren we immers allemaal dezelfde soort producten, ook al gebruiken we iets ander gereedschap. Leuk om eens wat meer van elkaar te horen en te zien. Eventueel is er de mogelijkheid tot het geven van een korte bedrijfspresentatie. Voor vragen over je (Joomla!)website is nog steeds ruimte.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

 
© 2003 - 2024 KMOwebsite - DisclaimerIntellectueel eigendomPrivacybeleid   


Websites - Zoekmachine Optimalisatie - E-commerce - Hosting en Domeinbeheer - Multimedia - Feestzaal in Vlaanderen

KMOwebsite is lid van Feweb, de vakorganisatie voor internet-ontwikkelaars.   Onze website voldoet aan de W3C en CSS standaard